As part of the
eTwinning project LifelongBioeconomy, we are working on a sustainable
environment. Accordingly, we organized a trip to Kazım Taşkent Eskişehir Sugar
Factory with 6 students. Accordingly, we have experienced a process suitable
for our project by observing the process of processing sugar and the recycling
of waste from sugar beet. After receiving comprehensive information about the
operation of the factory, the stages of the sugar beet, and the production of
energy, accompanied by Ferda Mertoğlu, a Business and Chemical Engineer, we
continued our factory tour and our students made observations on the spot.
2 Nisan 2020 Perşembe
Proje kapsamında Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikasına ziyaretimiz/ Our visit to Kazım Taşkent Eskişehir Sugar Factory as part of the project
LifelongBioeconomy adlı eTwinning projesi kapsamında sürdürülebilir bir çevre adına çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikasına 6 öğrencimiz ile bir gezi düzenledik. Bu doğrultuda şekerin işlenme süreci ve şeker pancarından kalan atıkların geri dönüşümünü gözlemleyerek projemize uygun bir süreç yaşadık. İşletme ve Kimya Mühendisi Ferda Mertoğlu eşliğinde fabrikanın işleyişi, şeker pancarının aşamaları, enerji üretimi gibi konularda kapsamlı bilgileri aldıktan sonra fabrika gezisine devam ettik ve öğrencilerimiz yerinde gözlemler yapmışlardır.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Our students made moisturizing cream from quince seeds.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder